woensdag 9 januari 2013

We hebben weer heel wat beleefd

De afgelopen dagen hebben we weer veel leuke dingen gehoord en gezien. We zijn geïnspireerd geraakt en hopen dat jullie dat ook doen!

We zagen een aantal leuke tweets die werk betreffen. En deze waren natuurlijk positief! Iemand die gewoon even meldde dat ze zo ontzettend blij is met haar baan, omdat ze er mensen blij mee maakt. Een vrouw die sinds een paar jaar uit het arbeidsproces is, maar nu weer solliciteert en met succes! Het gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden en we wachten samen met haar af. Ook zagen we mensen die al waren aangenomen en direct de volgende dag konden beginnen en laten de ondernemers onder ons het er ook niet bij zitten. Stoute schoenen aan, plan maken en gewoon naar de bank stappen! Wij houden ervan!

Op televisie zijn weer een aantal programma's geweest die het goed hebben gedaan. Wat ons opviel waren de onderwerpen. Het ging van een groot oerhollands bedrijf en wat daar allemaal speelt, naar een serie die nieuw leven in is geblazen, maar wel op een hele originele en vooral gezellige manier. Hieruit zijn wij maar zo vrij geweest op te maken dat de mensen inderdaad op meer gezelligheid zitten te wachten. 

Ook buiten de deur heeft men genoten van de kneuterigheid van vroeger. Met liedjes, een traan, maar vooral met een lach hebben een aantal van onze volgers genoten van de musical "De Jantjes".
En of het gezellig was!








Aan de tafel werd ook flink gelachen. We kwamen een tweet tegen met het volgende onderschrift; "pap, heb je ook zin in een lekkerbekje?" Je moet er maar op komen!


Onze volgers hebben ook van de natuur genoten. De eerste bloemetjes laten zich om onverklaarbare redenen al zien, maar dat maakt ons niets uit, wij genieten er gewoon van! Net zoals van het weerbericht. Het mag dan wel koud worden, maar voor bloggers als wij klinkt 'schaatsweer' natuurlijk als muziek in de oren. 



Mocht het nu zo ver komen dat de handschoenen, mutsen, schaatsen en koek en zopies op korte termijn tevoorschijn worden gehaald, dan kijken we uit naar de leuke tweets en grappige, ontroerende of gewoon gezellige foto's. Dus laat die winter maar komen, dat wordt genieten!!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten