zondag 30 december 2012

De laatste dagen van het jaar

Hebben jullie allemaal goede Kerstdagen gehad? Wij wel, vandaar een wat langere pauze tot we een nieuwe blog voor jullie hebben gemaakt.
Dat, en het feit dat we niet veel nieuws hebben ontvangen van jullie. Heel jammer, maar wel een goed teken!
Dat houdt namelijk in dat jullie het veel te druk hebben gehad met gezelligheid met vrienden, familie en andere dierbaren. En daar worden wij dan weer blij van!

We hebben veel voorbij zien komen de afgelopen week. Mensen die elkaar een hart onder de riem hebben gestoken wanneer zij het moeilijk hadden, families die gezellig samen pakjes hebben uitgepakt, kindertjes die laat op mochten blijven en natuurlijk de opbrengsten voor de goede doelen!

Een paar opmerkelijke feiten die wij de afgelopen hebben weten te verzamelen;
* we doen nog steeds ons best om die ene jurk of dat mooie pak te vinden voor Kerst en zijn dan super blij als we het eindelijk aan mogen trekken! Make up erbij, nagels gelakt, een lekker luchtje. Iedereen heeft flink zijn of haar best gedaan er mooi bij te zitten
* Cadeautjes zijn met zorg uitgezocht of gemaakt, iedereen is blij met de eventuele gedichten
* Gourmetten en uit eten gaan is toch wel het meest voorkomende tijdverdrijf van de afgelopen dagen geweest. Gezellig met de familie of zelfs met de Kerstman!




Ondertussen is een deel van de mensen de kerstversiering al weer aan het opruimen, zodat men lekker fris en opgeruimd het nieuwe jaar in kan gaan. Dinertjes en gezelligheid worden nog gepland en de oliebollen en appelflappen worden in huis gehaald. 
Wij kwamen ook een spannend poststuk tegen bij één van onze volgers... We zijn natuurlijk heel benieuwd wat daar nou in zal zitten... Wie weten horen we het in het nieuwe jaar!


Ons laatste bericht is het volgende; wij hebben geprobeerd 2012 wat gezelliger te maken. In 2013 zijn we zeker van plan daarmee door te gaan. We hopen dan ook op nog meer volgers en nog meer leuke verhalen van jullie! We ontvingen de volgende column en konden ons hier zeker in herkennen. Want lieve lezer, het gras is altijd groener bij de buren, maar elk huisje heeft zijn kruisje.
Wij wensen jullie allemaal een heel gezond, gelukkig en vooral gezellig 2013!!!





                                                    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten