zondag 9 december 2012

Een gewone zondag...

Een gewone zondag die voor veel mensen toch heel bijzonder is.

Er werd gewandeld, gechillt, gedanst, gedronken, gestudeerd, versierd en genoten. De huispakken waren niet aan te slepen en de kachels stonden hoog. Want hoewel de sneeuw is verdwenen en er ruimte is gemaakt voor wind en regen, genieten we massaal van de winter.

Er werden Kerstmarkten bezocht, ja, zelfs in het buitenland...

 
Gezinnen die met hun familie vertoeven in prachtige omgevingingen, hoezo sprookjes bestaan niet?
 


Ook werd een hardgelopen voor het goede doel. We zouden willen zeggen, petje af mannen! Maar we beseffen ons dat dat wel wat koud is. Dus bij deze, respect!

Verder hebben veel Snitteraars*) vandaag de kou getrotseerd. Zij bevonden zich massaal in het Abe Lenstra stadion voor een potje voetbal. Zullen we het daar verder maar niet over hebben? We zouden het immers gezellig houden. Een Snitteraar van het eerste uur die doorgaans een Ajaxied in hard en nieren is, nam zijn neefje mee naar de wedstrijd in Heerenveen. Het voelde alsof hij vreemd ging, na vier keer juichen. En het voelde niet eens verkeerd! Zo kan het dus ook!

En er was natuurlijk een vervolg op het vieren van de laatste Sinterklaasavondjes en het versieren van de Kerstboom. Eén van onze volgers is wel heel creatief, dit idee werd dan ook snel door anderen opgepikt. Wij zouden er ook wel zo één willen hebben ;-)

             

Wij wensen jullie nog een fijne avond en tot snel!


*)Snitteraars? Ja zeker, mensen die uit Sneek komen en twitteren. Zie ook www.snitteren.nl en www.snitterklaas.nl.

2 opmerkingen:

  1. Mooi blogje weer hoor, Gezellige Luiden!

    Ga zo door met dit gezellige nieuws!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor het compliment. En snel dat we waren. (wind mee ) Ga zo door :-):-)

    BeantwoordenVerwijderen