zondag 2 december 2012

Zaterdag 1 december 2012

Vandaag hebben we het eerste bericht van één van onze volgers mogen ontvangen. We zijn er trots op u te mogen melden dat wij in een hele korte tijd al 29 volgers hebben mogen verwelkomen! Het zou super zijn als we er nog veel meer mogen begroeten, we kunnen dan nog meer gezellig nieuws brengen!

Het eerste bericht kwam van iemand die niet inzit over December. Ze gaat van deze maand een feestje maken en wil dat graag met ons delen. Daar doen wij natuurlijk graag aan mee! 



Op de eerste dag van December werden we geconfronteerd met veel regen. Maar dat hield onze lezers niet tegen toch iets gezelligs te ondernemen. Op bezoek bij een paar vriendinnen op de Kerstfair en daarna door de plassen stampend terug naar de auto. Vervolgens kletsnat zijn en opwarmen met een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom. Genieten optima forma!

Ons bereikte ook het bericht dat een opa in het noorden van het land met zijn kleinkinderen aan het zingen was geweest voor Sinterklaas. We zijn benieuwd of hij iets in zijn schoen heeft gekregen. Het zou zeker verdiend zijn!

En dan de ondernemer die volgende week écht uit logeren mag! Niet zomaar in een hotel, nee, in de dependance, oftewel bij de eigenaar van het hotel thuis. Inclusief de warme sfeer die deze maand met zich meebrengt. Dat maakt het werken toch weer een stuk gezelliger!

Voor iedereen die vandaag Sinterklaas viert, we hebben gezien dat het voor velen gisteren heel gezellig is geweest, dus ook bij jullie moet dat helemaal goed komen! Veel plezier!

We willen jullie graag bedanken voor het meedenken en de gezellige berichten die jullie ons sturen. Naar aanleiding van jullie berichten kunnen we dit gezellige nieuws brengen en laten we ook andere mensen genieten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten