dinsdag 4 december 2012

Dinsdag 4 december

Het is de dag voor Sinterklaas. De dag van cadeautjes en gezelligheid voor kinderen van alle leeftijden. Afgelopen weekend werden al veel mensen verrast met zelfgemaakte surprises en gedichten en werd er genoten van heuse meezingfeesten. Het filmpje van dit feest willen we jullie niet onthouden!


5 December is voor veel mensen een dag om iemand te laten weten dat ze aan diegene denken, dat ze dankbaar zijn voor hulp of vriendschap of gewoon een vriendschap willen delen met een kleinigheidje. We kwamen een paar in een paar tweets zulke lieve gebaren tegen.



En dan was er nog gezelligheid in de keuken. Hoe leuk is het dat een dochter eindelijk de hutspot van haar moeder heeft geĆ«venaard?


Ons laatste bericht van vandaag is wel de allergezelligste! Kom je thuis na een dag hard werken en ligt er gewoon echte post in de brievenbus! Daar worden wij blij van! En de geadresseerde ook! Misschien een idee elkaar eens wat vaker een echte kaart of brief te sturen? Want als wij hier zo naar kijken smelten we...


Rest ons nog te zeggen dat we voor iedereen die vandaag niet zo'n gezellige dag heeft gehad, wij voor morgen het beste voor jullie wensen!!



1 opmerking: